محاسبه گران خبره
وبینار رایگان وبینار
مرکز کوچینگ حسابداری
چکیده:
شرط اول برای ورود به بازار کار حسابداری آموزش تخصصی حسابداری و یاد گرفتن مهارت های حسابداری می باشد و برای ادامه مسیر باید به دنبال کسب تجربه در حرفه حسابداری باشید و انگیزه لازم برای این مسیر حسابداری رو داشته باشید . ماندگاری در این مسیر و بی بهانه تلاش کردن یکی از راز های موفقیت در هر کاری می باشد.
حسابداری سيستمی است كه در آن فرآيند جمعآوري، طبقهبندي، ثبت، خلاصه كردن اطلاعات و تهيه گزارش هاي مالي و صورت هاي حسابداری در شكلها و مدل هاي خاص انجام ميگيرد تا افراد ذينفع درون سازماني مثل مديران سازمان و يا برونسازماني مثل بانكها، مجمع عمومي سازمان مورد نظر و يا مقامات مالياتي بتوانند از اين اطلاعات استفاده كنند. جهت تحقق هدف نهایی سیستم حسابداری مبنی بر قابلیت بهره بردای از اطلاعات بایستی مراحل را با نهایت ظرافت و دقت پیش رفت تا خروجی سیستم حسابداری برای استفاده کنندگان از این اطلاعات قابل قبول باشد.
امروزه با توجه به نیاز واحد های اقتصادی به حسابدارن بازار کار حسابداری نسبت به سایر مشاغل آینده و وضعیت کاملا بهتری دارد اکثر دانشجویان حسابداری هدفشان از انتخاب این رشته این است که در حرفه و تخصص حسابداری مشغول به کار شوند و چشم اندازشان کسب درآمد از حسابداری می باشد ناگفته نماند که اکثر دانشجویان حسابداری پس از گذراندن دوران تحصیل خود به سرعت وارد بازار کار می شوند اما با توجه به اینکه در دانشگاه ها اعم از دولتی و غیر دولتی مباحث عملی توجه زیادی نمی شود و واحد درسی کارآموزی را به راحتی می گذرانند عملا در زمان ورود به بازار کار با مشکل مواجه می شوند،چون دانشجویان حسابداری برای ورو به بازار کار حسابداری نیاز به آموزش در چندین مبحث داردند که به عوان مثال می توان گفت:
1-آموزش اصول حسابداری
2-آموزش نرم افزار سپیدار
3-آموزش حسابداری با اکسل
4-آموزش قوانین مالیاتی می باشد
در این مقاله نسبت به آینده بازار کار حسابداری و شرایط مورد نیاز برای ورود به بازار کار حسابداری پرداخته ایم.
حسابداری مالی:حسابداری مالی نوعی از حسابداری است که با جمعبندی یک سری اسناد و مدارک در قالب یک سری گزارشات مالی ،در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد.
حسابداری مدیریت: حسابداری مدیریت نوعی از حسابداری است که برای تصمیم گیری مدیران بر مبنای یک سری اطلاعات می باشد.
حسابداری صنعتی: حسابداری صنعتی نوعی از حسابداری است که در مورد شرکتهای تولیدی، برای محاسبه بهای تمام شده یک واحد محصول که چه میزان کارایی لازم است صورت می گیرد.
حسابداری دولتی: حسابداری دولتی نوعی از حسابداری است که اطلاعات مالی تمام وزارتخانه ها،موسسات دولتی ،ادارات،سازمانها،با روشهای خاص خودشان جمع آوری ،طبقه بندی ،پردازش و گزارش می شوند.واحد های اقتصادی برای جمع بندی اعداد و ارقام،محاسبه ی سود و استراتژی های سود،حسابداری انجام می دهند اما حسابداری دولتی به دنبال این عوامل نمی باشد.
حسابداری مالیاتی: حسابداری مالیاتی نوعی از حسابداری است که برمبنای قوانین مقررات جاری مالیاتی ،میزان مالیات یک واحد اقتصادی را بر مبنای قانون مالیات محاسبه کند.
حسابداری بیمه ای:حسابداری بیمه در واقع عملیاتی برای ثبت درآمدها، هزینه ها و امور مربوطه به بیمه گران و بیمه گذاران در شرکت های بیمه ای است.
حسابداری منابع انسانی: حسابداری منابع انسانی نوعی از حسابداری است که برآورد قیمت نیروی انسانی است.
حسابرسی: حسابرسی فرآیندی برای جمع آوری و ارزیابی بی طرفانه صورت های مالی به منظور رسیدن به سطح انطباق با استانداردها و معیارهای از پیش تعیین شده است.
با توجه به رونق یافتن شغل حسابداری تمامی حسابداران برای اینکه کار های خود را به نحوه احسن انجام بدهند و برای ارتقای شغلی خود تلاش لازم را بکنند نیازمند یک سری از مهارت های شغلی در حسابداری می باشد که به چند مورد مهم ان اشاره کرده ایم:
ما در مقاله اصول حسابداری در مورد این بخش به طور کامل توضیحات لازم را داده ایم برای مطالعه بروی اصول حسابداری کلیک نماید.
امروزه نرم افزار های حسابداری کار حسابداران را راحت نموده اند که هر حسابداری می باستی جهت دقیق بودن گزارش های مالی خود و به علت دسترسی سریع در کمترین زمان با هزینه کمتر و امکان ویرایش سریع و.. اطلاعات مالی ،آموزش کافی را در خصوص نرم افزار های مالی ببینند که مرکز کوچینگ حسابداری ایران با برگزاری دوره های آموزشی کار را برا شما حسابداران مبتدی راحت نموده است.
یک حسابدار باید بتواند در جهت منافع شرکتی که در آن مشغول به کار است عمل کند. به همین دلیل نیاز است که با قوانین مالیاتی و آخرین تغییرات آن آشنایی کامل داشته باشد تا بتواند گزارشاتی دقیق و درست به نفع شرکت به سازمان امور مالیاتی ارائه دهد. همچنین از وظایف یک حسابدار محاسبه حقوق و دستمزد است. برای محاسبه حقوق و دستمزد به تسلط کامل بر قانون کار و بیمه اجتماعی لازم است و همچنین جهت تسلط کامل در خصوص حقوق و دستمزد می توانید مقاله مربوط به حقوق و دستمزد را نیز مطالعه نمایید.
صداقت و راستی از خصوصیات عالی اخلاق انسانی است که تمامی حسابداران باید از این ویژگی برخوردار باشند که مهمترین آنها راز داری و کمک به همکارن در جهت پیش بردن اهداف سازمان می باشد.
یکی از مهم ترین مهارت هایی که یک حسابدار توانمند باید داشته باشد مهارت ارتباطی می باشد .حسابداران باید ارتباط موثر با مدیران و همکارن خود در واحد اقتصادی را جهت آمادگی برای حضور در جلسات کاری و نیز انتقال اطلاعات با درکی راحت تر را داشته باشند.
شما دانشجویان حسابداری برای اینکه به بازار کار حسابداری وارد شوید باید مرحله به مرحله پیش بروید:
مرحله اول :قبل از شروع کار
1-استعداد و گرایش حسابداری خود را تعیین نماید.
2-برای مسیر شغلی که برای خود انتخاب نموده اید هدفگذاری کنید.
3-برای شغل خود رزومه سازی نمایید.
4-برای شرکت در مصاحبه خود را آماده کنید.
مرحله دوم:بعد از شروع کار
1-به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهید
2-براساس ظوابط و قوانین سازمانی که مشغول به کار هستید به صورت حرفه ای رفتار نمایید.
3-همیشه خود را در مورد استاندارد های حسابداری و قوانین مالیاتی خود را بروز نمایید.
4-در مورد توسعه فردی و سطح آگاهی خود جهت ارتقاء شغلی سرمایه گذاری نمایید.
یکی از دغدغده های دانشجویان حسابداری ورود به بازار کار است که با توجه به رونق بازار کار حسابداری هدف مرکز کوچینگ حسابداری ایران این است که با آموزش صفر تا صد حسابداری این مشکل را برای شما فراگیران به راحتی حل نماید.